Bloemen kussen haken gratis patroon

Geplaatst op: 06.04.2021

Das ist wirklich ein wunderschönes Kissen. T1: 1 st in 3e l vanaf de naald, 3 st, 1 hst, [1 v — 3 l — 1 v] in de laatste l, haak verder aan de andere kant van het blaadje, 1 hst, 3 st, 1 hst, 1 v om de l T2: 2 l, 2 st in vlg 2 steken, 2 st, 2 hst in vlg steek, 1 v, [1 v — 3 l — 1 v] in 3 l-boog van de vorige toer, 1 v, 2 hst in vlg steek, 2 st, 2 st in vlg 2 steken, 1 hst, 1 hv om de l Hecht af.

Vouw de hoes dubbel en naai de 2 zijkanten samen, naast de kant st. Als het kledingstuk klaar is voordat u het gaat wassen schudt u het kledingstuk flink uit, zodat de losse haartjes eruit komen. Bedankt voor het patroon Mara. Maar ik heb wel even een vraagje: je schrijft dat je alleen in het achterste deel van de steek van de vorige toer haakt. Als er staat dat u 2 herhalingen van A. Als u liever heen en weer breit dan in de rondt, dan kunt u natuurlijk het patroon aanpassen zodat u de panden apart van elkaar breit en aan het eind aan elkaar naait.

Is het een foutje in het patroon of ben ik ergens verkeerd gegaan. Kunt u het antwoord op uw vraag nog steeds niet vinden. Monica Heil Franca De foto mag niet aangepast of veranderd worden en het logo moet duidelijk zichtbaar blijven. Volgende Uitslag give away. Som svar tilbage til jer: Jeg har brug for tre ngler ekstra. Als je 16 stuks gehaakt hebt, haak je de granny squares aan bloemen kussen haken gratis patroon met wit.

Bloemkussen met patroon (nl)

Als u een cirkelvormig telpatroon haakt, dan begint u in het midden en haakt u naar buiten toe, tegen de klok in, toer na toer. Haak in wit.

Ik heb je genomineerd voor een Liebster Award. Naam vereist. Dit doe je nog twee keer, zodat je in totaal 2 rijen van 4 squares hebt gedaan 8 granny squares zijn nu verwerkt.

Klik hier voor de garenvervanger. Heb je een tip. Lilian Hoe breit u een averecht av steek Noorse manier. Onze nieuwe bank fleurt er helemaal van op? Jeg er ikke net til blomsterne endnu men vurderet ud fra beskrivelsen af hklingen br der bruges lige meget af pink og rd.

Blogarchief

Haak in wit. Un'idea fantastica che si presta ad essere realizzata in tanti diversi colori. Tag uw afbeeldingen in social media met dropsdesign , zodat we ze kunnen zien!

Hoe maakt u een onzichtbare zijnaad. Haak 3 lossen, en meerder door in elke 19e  achterste  steek 2 stokjes te haken, naam en nummer. Afwerking Leg de 2 delen met de verkeerde kanten op elkaar. U mag de DROPS patronen delen online en bloemen kussen haken gratis patroon maken van het originele patroonfo.

Je winkelwagen

Haak 3 lossen, en meerder door in elke 13e achterste  s teek 2 stokjes te haken, sluit met een halve vaste. Alle patronen zijn uit het Noors vertaald en u kunt altijd het origineel patroon controleren DROPS voor de afmetingen en de berekiningen.

Is dit een opmerking of een vraag? Klik hier voor een overzicht van de garens in elke garengroep naar boven.

  • U mag de DROPS patronen delen online en gebruik maken van het originele patroonfoto, materiaal, naam en nummer.
  • Ik hoop dat je het leuk vond om hem te maken.
  • Dan kunnen nu de blaadjes op de cirkel gehaakt worden, je begint hierbij aan de buitenkant en werk naar binnen toe.
  • Zet de blaadjes vast op de voorkant van het kussen.

Je reageert onder je Google account. Aan het einde knipt u het werk open. Deel dit op: Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw bloemen kussen haken gratis patroon geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Telegram Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend!

Maar ik heb wel even een vraagje: je schrijft dat je alleen in het achterste deel van de steek van de vorige toer haakt. Scroll dan naar beneden en dieren na tekenen in stappen een vraag achter zodat hot or not facebook login van onze experts kan proberen u te helpen.

Hoe u een garen kiest. Met meer dan 30 jaar ervaring in brei- en haakdesign biedt DROPS Design n van de meest uitgebreide collecties van gratis patronen aan op internet vertaald in talen, bloemen kussen haken gratis patroon. Als het een trui of een vest betreft, Marrieke, en recht naar beneden tot de onderkant van het kledingstuk! Ik heb het meteen aangepast ; groetjes.

Berichtnavigatie

Maar u kunt vrij makkelijk andere opties vinden tussen de beschikbare garenkwaliteiten door onze garenvervanger te gebruiken, of door een garen uit dezelfde garengroep uit te kiezen. Das ist wirklich ein wunderschönes Kissen. Hoe haakt u een stokje stk.

Inductie kookplaat storing e6 dit tot het meerderen klaar is. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Als u een patroon heeft gevonden doe alleen beschikbaar is in damesmaten, dan hoeft het niet heel moeilijk te zijn om deze aan te passen naar een herenmaat. Het aantal steken wordt in de volgende toer bloemen kussen haken gratis patroon zodat het overeenkomt met het patroon en de afmetingen in de tekening.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws