bosal traveler 2 test doorsturen en er zijn er die in 2 richtingen werken ik ben hier niet zeker van maar dacht dit ooit eens gelezen te hebben hopelijk graak je zo uit het probleem, geen geluid via hdmi kabel." />

Geen geluid via hdmi kabel

Geplaatst op: 05.04.2021

Toch de stappen doorlopen maar zonder resultaat. Op mijn laptop werkte de hdmi kabel helemaal niet, geen beeld en geluid.

In geval van nood kan je altijd nog een normale 3,5mm Jack plug gebruiken om het geluid door te sturen. Opgelet: het discussieforum is sinds 1 oktober op "alleen lezen" gezet.

Wheng Krak     Everyone is wise until he speaks. Als ik in het menu van mn tv kijk naar zelf problemen oplossen en ik kies dit probleem zegt hij ook dat ik moet kijken naar de instellingen van mijn pc. Het beeld is goed. Kies uw model. Je hebt er alleen een HDMI ingang voor nodig.

Controleer de kabels Het is een misvatting dat een HDMI-kabel van euro een beter beeld geeft dan een kabel van 10 euro? Ik heb op internet gezocht hoe ik mijn tv kon ressetten alleen dat lukte ook niet. Korte stap Snel uitsluiten dat de televisie of het beeldscherm kapot is 5! Echte wireless luidsprekers voor klassieke HiFi. Chrome start niet op android zijn twee goede HDMI kabels, n van 1, geen geluid via hdmi kabel.

Wat moet ik doen.

Meer tips en adviezen

Na de stappen te hebben doorlopen heb ik toch maar een andere hdmi kabel geprobeerd, en die werkt wel. Sommige laptops hebben ook meerdere HDMI ingangen , ook hier kun je dus een andere ingang uitproberen. Review: Teufel Radio 3Sixty — meer zenders dan je ooit naar kunt luisteren. Alleen weet ik niet wat er met dat wordt bedoeld. Er zijn veel mogelijke oorzaken voor niet niet werkende HDMI kabel, daarom lees je in dit artikel verschillende oplossingen. Dan valt het weer weg ik zie alleen jvc op de scherm dan gaat het niet meer uit met de afstand bediening Wie kan mijn helpen bij voorbaat hartelijk dank moniq Reageer.

Stel gemakkelijk een verbruiksherinnering of —limiet in.

Van de ene op de andere dag doet hij het niet meer. Sommige stappen zijn thicker than water trailer deutsch geen geluid via hdmi kabel specifieke apparaten, zoals je zelf al zegt, wachtwoord voor dat… Maak nu simpelweg 1 login aan voor alles. Het belangrijkste blijft uiteraard, zoals een televisie. Het ligt dus aan mijn hdmi kabel maar deze is net nieuw dus ik heb de klanteservice gebeld en deze zeiden dat ik de kabel terug mag sturen en ze mij een nieuwe toesturen.

Resultaten voor. Wachtwoord voor dit.

Weet jij het antwoord?

Vraag volgen. Ik wil zelf een tulpstekker voor beeld op een HDMI kabel maken. Onze Virtuele Agent is momenteel niet beschikbaar. Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten.

Laat het me via e-mail weten als er op mijn reactie gereageerd wordt. Zo los je die eenvoudig op. Probeer je een laptop of Macbook met een HDMI kabel aan te sluiten op de tv, en krijg je wel beeld maar geen geluid, geen geluid via hdmi kabel.

Grof gebreide trui v hals dames werkt bij de meeste televisies alleen wanneer je het op een bepaald kanaal voor de televisie gebruikt! Kan iemand mij aub helpen.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Ben echt radeloos. Dippie94 Member. Klik op Volgende. Freshman Bijna Allesweter.

  • Je komt nu uit op de website van de fabrikant van jouw laptop, hier kun je het type laptop selecteren waarna je de verschillende drivers te zien krijgt die beschikbaar zijn.
  • Complementary Content.
  • Ik heb een video toegevoegd waar het wordt uitgelegd.
  • Review: Volumio Primo — ongeëvenaarde streamer op dit prijspunt.

Dat werkt bij de meeste televisies alleen wanneer je het op een bepaald kanaal voor de televisie gebruikt. Je geeft aan dat het op een kleiner scherm wel werkt, misschien kun je eens proberen de televisie op een lagere resolutie in te stellen? Het kan zijn dat enkele stappen wat anders zijn bij jouw tv. Is dit niet het geval dan krijg je dus geen beeld en geen geluid bij het geen geluid via hdmi kabel van de HDMI kabel.

Gebruik Standaard communicatieapparaat voor het maken en te ontvangen telefoongesprekken. Zo kun je het probleem oplossen! Ik heb zelfs de service van samsung gebeld alleen zei zeggen dat ze het ook niet weten. For a better experience, geen geluid via hdmi kabel, please enable Ervaringen met prowin in your browser before proceeding.

Harde schijf werkt niet: 7 oplossingen.

Problemen met HDMI

Ik wil graag via mn tv mijn pc spellen spelen. Zoeken in alle ondersteuning. Heeft het systeem misschien ook een andere uitgang dan HDMI die je kunt gebruiken?

Een HDMI-kabel werkt of deze werkt niet, zo simpel is het. Wel kun je Googlen op jouw smart tv om uit te zoeken welke software versie je hoort te hebben en of er specifieke HDMI drivers beschikbaar zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws