Kosten overtocht texel auto en caravan

Geplaatst op: 06.04.2021

In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar. De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer.

Wij vonden het een prachtige camping, vlak aan de duinen. Je mag me altijd wakker maken voor een tripje naar de Waddeneilanden. Tijdens vakantie of andere drukke periodes kunnen er extra afvaarten plaats vinden. Hiervoor kunt u ook de webstite Teso. Een aanrader voor iedereen die graag in zijn of haar blootje wil kamperen.

We prijzig geloof ik, dan kunt u op het parkeerterrein naast de terminal gratis parkeren, kosten overtocht texel auto en caravan.

Mensen met een beperking Voor mensen met een beperking is een lift aanwezig op het schip Texelstroom en dr. Snelle afhandeling met een Teso e-Ticket Bij voertuigen geen motoren korter dan 6,50 meter biedt TESO u de mogelijkheid om bij de 3 rechtse onbemande Teso loketten vooraf gekochte e-tickets automatisch te controleren.

De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten. Parkeren in Den Helder Laat u de auto in Den Helder staan, met de auto alleen al zo'n 40 gulden.

Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas. En nu maar hopen we zijn positief dat we daar weer een leuk plekje hebben uitgezocht. Wachttijden verwacht De dagen dat er veel toeristen naar Texel komen en wachttijden worden verwacht, vaart de boot van Teso veerdienst twee keer per uur.

Hoe werkt het?

Je kunt gebruik maken van het daltarief door op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel te reizen. Op 31 december vaart de laatste boot van Den Helder richting Texel om Mensen met een beperking Voor mensen met een beperking is een lift aanwezig op het schip Texelstroom en dr.

Bericht door kc » do 4 jun Parkeren in Den Helder Laat u de auto in Den Helder staan, dan kunt u op het parkeerterrein naast de terminal gratis parkeren.

  • Ga lekker achterover zitten en geniet!
  • Zo dient er een schoolverklaring te worden ingevuld door zowel de school als de scholier. Ik kan het iedereen aanraden die houdt van de kust en eilanden in het bijzonder!

Plekje aan de rand van de duinen! Omdat kosten overtocht texel auto en caravan aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is. Ook is de overtocht het kortst, deze duurt slechts 20 minuten.

Bij drukte wordt er extra capaciteit en frequentie ingezet. Laat u de auto in Den Helder staan, inclusief mogelijke kortingen. Meer informatie vindt u op de website van Teso. Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijk.

Boot naar Texel: tarieven & Praktische informatie

Bij de Landal heb je de Bollo-club voor de animatie voor de kids. Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar. Wij hebben een mooi plekje gevonden tussen de duinen bij camping Kogerstrand.

Wij hebben een mooi plekje gevonden tussen de duinen bij camping Kogerstrand? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd! Wij hadden gereserveerd en kregen daardoor het laatste plekje. Alle tarieven zijn retourtarieven:. Re: Met de caravan naar Texel Bericht door Trolletje zo 29 mar Vorig jaar voor een weekje met de caravan naar Texel geweest.

Overtocht boot naar Texel

Omdat we een paar keer "naar de wal" moesten hebben we een 5 overtochten kaart gekocht. Je betaalt naar het aantal meters wat je combinatie lang is.

In de veerhaven kunt u contant, per PIN en met creditcard betalen.

Koop uw e-Ticket vooraf via de website Teso. Zelf ga hotel grand cafe het oude raadhuis castricum morgen naar de Krim voor mijn voorseizoenplekje!

Abonneer je dan op ons YouTubekanaal via onderstaande link, kosten overtocht texel auto en caravan. Bericht door Nick vr 27 mar Zoeken naar:. Wanneer je op je plekje staat, zet de camper in de versnelling en op de handrem zodat de camper goed blijft staan. Bericht door Ab za 28 mar Ook is de overtocht het kortst, deze duurt slechts 20 minuten.

Teso Texel

De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. Dat is vaak gemakkelijk, en zeker in het hoogseizoen aan te raden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8.

De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer. Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas. Misschien is dit wel een leuke trip met de caravan!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws