Verschil tussen chromecast en chromecast ultra

Geplaatst op: 07.04.2021

De grote vraag is dus: welke moet je kiezen? Populaire blogposts.

De Chromecast is lang genoeg uit geweest om meerdere generaties hardware te hebben. Ring Always Home Cam. Andre van Zwet , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 5 december Home Advies over formaat Advies over kijkafstand Hulp bij je keuze bij een tv Televisies vergelijken Hulp na aankoop Bekijk alle tv's. Eerste indruk 19 november Ik heb, of ben van plan om in de nabije toekomst een 4K-compatibele televisie aan te schaffen.

Hoewel het overgrote deel van de inhoud nog steeds p is, heb je een Chromecast Ultra nodig, maar hij kost wel 2 keer zoveel als zijn voorganger. Meer gedetailleerde weersinformatie van Alexa. Eerste indruk 19 november Apple Music Koppelen Google Home. Eerste indruk Met de nieuwe Chromecast Ultra van Google kun je ultra-hd-beelden streamen naar je tv.

Diens voorganger bleef steken op p, wat net iets minder is.

Eigenschappen Chromecast

Met een smart tv gebruik je zonder tussenkomst van andere apparaten apps. Wat is een Chromecast De Chromecast is een kleine mediaspeler waarmee je gemakkelijk vanaf je mobiel of tablet naar je televisie of audiosysteem kunt streamen.

Met een smart televisie kun je veel dingen die je met een Chromecast ook kan, maar er zitten een paar duidelijke verschillen tussen de 2. HDR-video heeft niet alleen meer pixels dan standaard p-video, maar elke pixel kan een breder en gedetailleerder bereik van kleur en lichtuitvoer dekken.

Klik hier om de volledige details te lezen! Je plugt het apparaatje in aan de achterkant van je tv.

  • Lees verder ». Als u uw Chromecast wilt gebruiken op een locatie waar de 2,4 GHz-band verstopt is en wilt u de Chromecast draadloos houden, dan is het de moeite waard om te upgraden naar een model, zoals de tweede generatie en Ultra, die 5 GHz Wi-Fi ondersteunt.
  • Maar, welke hdmi-dongle moet je in huis halen?

Philips Hue slimme stekker voor controle over je verlichting Lees verder. Plex Media Center is geweldig en spraakbesturing is geweldig Ethernet-alternatief De Chromecast Ultra bevat een Ethernet-adapter, dus dat kan sluit het apparaat rechtstreeks aan white wash action review uw router of modem voor de sterkste en snelste netwerkverbinding! Share on facebook. Zakelijk Winkels.

Share on pinterest Pinterest. The website is in Dutch.

Welke diensten ondersteunen de Chromecast Ultra?

De video moet natuurlijk wel 4K- of HDR-kwaliteit hebben. Je smartphone of tablet  gebruik je als afstandsbediening om de Chromecast te bedienen.

LG gebruikt WebOS 2. Als je tv beschikt over een krachtige USB-poort, dan hoef je de bijgeleverde voedingsadapter niet eens te gebruiken.

Slimme deurbel zonder camera kopen Lees verder. Ja Nee Wil je op elke tv series en films streamen. Bekijk alle smart tv's. Het onderscheid is "ultra snelle laadtijden" vergeleken met "snelle laadtijden".

Youtube 4K beschikbaar op Apple TV. Eerste indruk 21 juli Ziggo GO app voor tv!

Over ons Contact Adverteren. Klik bijvoorbeeld YouTube aan, voer met de afstandsbediening een zoekopdracht in en bekijk de video's op je tv. Artikel van:. In werd door Google de eerste versie van de Chromecast geintroduceerd.

Slimme deurbellen advies. Artikel van:, verschil tussen chromecast en chromecast ultra. Daarnaast kan het natuurlijk zo zijn dat je een ethernet-verbinding nodig hebt voor je Chromecast. Klik bijvoorbeeld YouTube aan, voer met de afstandsbediening een zoekopdracht in en verjaardag cadeau ideeën vrouw de video's op je tv.

Zakelijk Winkels. Tests Energie Alle diensten Juridisch advies Actie voeren! Je kunt momenteel geen video's bekijken, omdat je hiervoor geen cookies hebt geaccepteerd.

Het aanbod aan apps verschilt, Netflix en een webbrowser terug op elke smart tv.

Het verschil tussen het eerste gen, het tweede gen en het ultra

Verder zit er een ethernet-aansluiting op het kastje, waardoor je niet op de draadloze verbinding hoeft te vertrouwen maar ook een kabel kunt aansluiten. Categorieën: Foto en video , Muziek en audio. Vervolgens ga je via het menu van je televisie naar het smart platform. De eerste stap is om je apparaat via de Google Cast app met de Chromecast te verbinden.

Google Chromecast Ultra. Weet je niet zeker of dat jouw probleem is. Hoe werkt smart tv.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws