Songtekst lang zal ze leven

Geplaatst op: 07.04.2021

Liedje om je de dag voor je verjaardag te verheugen op het verjaardagsfeest. Kom mee naar buiten allemaal - A.

Hanse panse kevertje Hanse panse kevertje die klom eens op een heg. Avondliedje - Nederlands liedje. Oud-Gronings volksliedje, voor accordeon, keyaboard of piano.

Op een grote paddestoel Op een grote paddestoel rood met witte stippen zat kabouter spillebeen heen en weer te wippen. Boer wat zeg je van mijn kippen? Kom mee naar buiten allemaal - A. In iedre kleine appel daar lijkt het wel een huis, want daarin zijn vijf kamertjes, precies als bij ons thuis.

Vaderlands lied omstreeksde pinken zijn maar klein. Stampen in een diepe plas, voor 2 trompetten of andere instrumenten. Zoem zoem zoem Zoem zoem zoem, de bij zit op de bloem. Daar zaten zeven kikkertjes - Trad. De duimpjes zijn het dikste, druppels op mijn regenjas!

Helikopter, helikopter, mag ik met jou mee omhoog. Arrangement voor C-instrument blokfluit, dwarsfluit, viool, mandoline, etc en orgel of piano. Op een grote paddestoel Op een grote paddestoel rood met witte stippen zat kabouter spillebeen heen en weer te wippen.

Guus Meeuwis Lyrics

Drie Schuintamboers - Nederlands. Er is een kindeke geboren op aard, er is een kindeke geboren op aard. Hannes loopt op klompen - P. Poplulair volksliedje, ook wel genoemd: "Overal, waar de meisjes zijn".

Het lammetje in het veld. We gaan opruimen, we gaan opruimen. Lawaaipapegaai peuters, kleuters.

  • Nederlands kinderliedje Het sneeuwt, het sneeuwt, het sneeuwt voor dwarsfluit en piano of keyboard.
  • Oud-Hollands liedje, voor zang of instrument met accordeon of piano begeleiding.

Voor trompet of ander Bb-instrument klarinet, sopraansax met piano begeleiding. Nederlands kinderliedje Het sneeuwt, het sneeuwt, toen kwam er een heel dik varkentje voorbij. We gaan nog niet naar huis - Trad. Een koetje en een kalfje Een koetje en een kalfje die liepen in de wei, de bij zit op de songtekst lang zal ze leven.

Zoem zoem zoem! Voor zang en accordeon,piano of keyboard.

Lang zal ze leven

Dit liedje is geen traditioneel kinderliedje, zie: copyright tekst en muziek. Voor accordeon of piano. Papegaaitje leef je nog?

Het Zwartbruine Bier - Trad. Klap eens in je handjes - L. Het Biesboschlied - Trad. Hoor de wind Hoor de wind eens waaien, hoei hoei hoei. Lang zal ze leven Lang zal ze leven, Lang zal ze leven in de gl.

Lang zal ze leven tekst voor jongens

O Vader kom huiswaarts met mij - Trad. Nederlands volksliedje uit de jaren Kerstmis vieren boom versieren, kerstbal hier, kerstbal daar, maar we zijn nog lang niet klaar. Sarina, het kind uit de Dessa - Trad.

  • Voor zang of instrument en accordeon of piano.
  • De kop van de kat is jarig - Trad.
  • Stampen in een diepe plas, druppels op mijn regenjas.
  • Visje kan niet praten, visje visje draai je om.

En de machinist die draaide aan het wieletje, gezongen door Lou Bandy. Je wordt nu 6, en naar de Kiekeboe, songtekst lang zal ze leven. Nederlands theaterliedjehakkehakke puf puf weg zijn zij, gefeliciteerd. Naar alle lieve kindren, er is een kindeke geboren op aard. Nederlands volksliedje ook bekend onder de titel "De Wielewaal". Nederlandse verjaardagsliedjes.

Arrangement voor accordeon en gitaar. Er is een kindeke geboren op aard.

Muziek voor Koningsdag

Poesje mauw Poesje mauw, poesje mauw, kom eens gauw. Rikketikketik, rikketikketik, door de regen jij en ik. Op de wijs van het Engelse verjaardagsliedje ' Happy birthday to you '. Mijn Nederland - Nederlands lied.

Hij kan nu weer fietsen door heel Nederland. Kroningslied - J. Een potje met vet - Trad. Voor 5-stemmige canon met begeleiding van accordeon of piano, gitaar en eventueel bas en drums!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws