Gratis breipatroon dames trui korte mouw

Geplaatst op: 24.03.2021

In het echt gewoon een trui waar je blij van wordt met al die kleurtjes. Elk van onze patronen hebben specifieke instructievideo's om u te helpen. Yarn and Colors Clean Cloths Booklet.

Heel simpel om te maken met een mooi resultaat. Wilt u onze patronen gebruiken voor meer dan privégebruik? Om dit patroon zo mooi te krijgen, zal er veel geteld moeten worden. Wilt u een ander garen gebruiken? Beoordeelde leverancier. HALS: Neem ongeveer 70 tot 80 st op aan goede kant langs hals met nld 4.

Prachtig patroon en ik vind de kleur van de wol ook zo mooi dat blauwgrijze. Jeg kan ikke finde den forklaring. Shenzhen Yannisfashion Commerce Co? Hier een prachtige slank afkledende damestrui uit de jaren 50 halflang haar dames breipatroon.

Let goed op het patroon er worden later weer steken opgenomen bijvoorbeeld bij de mouwen om de tweede kleur te breien.

We raden u aan om altijd een proeflapje te maken.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Heel simpel om te maken met een mooi resultaat. Hefei Yanyu Trading Co. Ik vind het wel echt een klassieke trui zeker in deze kleurencombinatie waar je jaren plezier van kunt hebben. Ik heb de smaak weer helemaal te pakken en ben druk aan het breien. Als deze trui af is kun je er echt jaren plezier van hebben.

Hier weer 2 prachtige truien om zelf te breien uit de jaren 70!

  • Als je hier aan wilt beginnen let dan wel goed op de maat dit is een oud patroon en de maten waren toen echt anders.
  • Yarn and Colors Fab Cushion Booklet.

Er wordt weer steeds meer gebreid en ik heb nog een prachtig breipatroon voor een damestrui voor u gevonden. Breipatroon Simply Fun Socks. Om dit patroon zo mooi te krijgen, zal er veel geteld moeten worden, gratis breipatroon dames trui korte mouw. Een heerlijke warme dikke lekkere warme wintertrui voor dames gevonden. Brei verder tot een armsgathoogte van 21 cm 44 nld. Echt een prima basispatroon waar tech fleece sales altijd op terug kunt vallen ik brei deze trui recht zonder de minderingen voor de taille.

Dongguan Youlian Apparel Co.

De producten die u nodig heeft

Hoe je een patroon downloadt? Uitgevers die onze patronen graag willen publiceren in boeken of magazijnen kunnen ons contacteren voor meer informatie.

In de uitleg worden alle stappen zorgvuldig uitgelegd in de juiste volgorde.

Als u een kledingstuk van boven naar beneden breit, dan kunt u natuurlijk het patroon aanpassen. Plaats een markeerdraad in alle overgangen tussen lijf en mouwen. De foto mag niet aangepast of veranderd worden en het logo moet duidelijk zichtbaar blijven. Als u liever in de rondte breit dan heen en weer, gratis breipatroon dames trui korte mouw, dan geeft dit meer flexibiliteit en mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen. Kies voor het klassieke zwart wit of een andere mooie kleurencombinatie.

Boekentip:

Leuk patroon en niet te ingewikkeld, door de korte mouwen lekker snel klaar. Deze klassieke trui kun je mooi op een rok dragen, maar ook bij een jeans een prachtige trui. Lossen zijn ietsje smaller dan andere steken en om te voorkomen dat de opzetrand te strak wordt, haken we eenvoudigweg meer lossen om mee te beginnen. Ga verder en brei tot het werk cm meet.

Dus zat een beetje rond te kijken op internet en kwam deze mooie trui tegen. Verkooppunten zijn welkom om de DROPS patronendatabase te gebruiken om de verkoop van ons assortiment te stimuleren. Yarn and Colors Clean Cloths Booklet.

Hier een prachtige klassieke trui voor dames met mooie kabels. ISO Steken minderen. Hoe neemt u steken op langs een rand.

Breien voor jezelf

Keer en brei recht over alle st op de nld weer tot middenachter. Groothandel nieuwe mode heads kraag batwing mouw losse trui vrouwen vlakte grote maat Onregelmatige trui tops. Wij behouden het recht om toestemming voor het gebruik van onze patronen in te trekken op ieder moment en zonder opgaaf van redenen.

Trefwoorden: korte mouwenvan onder naar boven, weven of kumihimo. Deze trui wordt gebreid op naalden nr. Scroll dan naar beneden en laat een vraag achter zodat een van onze experts kan proberen u te helpen. Of jezelf uitdagen met een van de andere handwerktechnieken zoals macr.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws