Ik voel vlinders voor jou

Geplaatst op: 06.04.2021

Met jou geen vierde kaart. Ienemiene, dit is de liefste vriendinne, inderdaad. Ik pomp mijn hart op en neer net als de bas loopt.

De eerste clip voorafgaand aan het album was getiteld Pro. Het nummer was opgenomen in New York en bevatte een gastbijdrage van de Amerikaanse rapster Jean Grae. In het najaar van kwamen er nog twee singles uit: "Boxfresh" met Ladybug Mecca bekend van het raptrio Digable Planets en "Greenhouse", een solonummer geproduceerd door Brainpower's vaste live-dj TLM. Dit is mijn love jones voor jou flip ik het zo en leg ik mijn hart bloot.

Hij behaalde hits met "De Vierde Kaart" en met "Je moest waarschijnlijk gaan" over de zelfmoord van een van zijn beste vrienden. Er volgden twee remixclips van Boks Ouwe.

De toer ADHD was geheel uitverkocht, ik voel vlinders voor jou. Brainpower La la lalalala enz. De videoclip is een korte film, namelijk de rol van Duncan die hij opvolgden van Huub Dikstaal die de stem in de vorige film insprak.

Deze rol speelde Brainpower deze rol ook weer in het vervolg Ralph Breaks the Internetgeschreven en geregisseerd door Ruwan Heggelman. In verscheen er een mixtape en een in eigen beheer gemaakte op 'The Lyricist'.

Categorie├źn : Pseudoniem Nederlands rapper Nederlands stemacteur.

Navigatiemenu

Ze vliegen rond in m'n buik daar beneden, en je moet weten dat ik van je hou, En door die vibe blijf ik telkens weer zweven, want Baby Baby! Want alles gaat vanzelf, schat ga je mee. Als je bij me thuis loopt. Er werd in augustus een tweede theatertournee aangekondigd, die op 19 september begon. Ze vliegen rond in mijn buik naar beneden. Dicecream Door jou wil ik niet meer onnodig met chicks dwelle, met jou hoef ik af en toe niks te zeggen.

  • En dat moet je maar onthouden.
  • Het nummer was opgenomen in New York en bevatte een gastbijdrage van de Amerikaanse rapster Jean Grae.

Geen clichs. Brainpower La la lalalala enz. Ze vliegen rond in mijn buik naar beneden. Ben je bengel, jij mijn engel! De ep bestond uit nummers die waren ontstaan uit sessies in New York en was gratis te downloaden.

In april trad hij op in New York en verscheen er ook een single digitaal en op geel 7-inchvinyl in verband met Record Store Day en videoclip in samenwerking met reggae- en dancehalllegende Yellowman.

Want alles gaat vanzelf, schat ga je mee. Dat kan je niet verzinnen.

Toegevoegd door walter op za jan 20, kan het zonder woorden vertellen. Zing mee. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Ben verliefd, pm. Resultado da busca fechar Buscar tudo artistas msicas trecho.

ARTISTAS RELACIONADOS

Todos Somente eu. De videoclip is een korte film, geschreven en geregisseerd door Ruwan Heggelman. Theatergroep ZEP vroeg hem een moderne rap versie te maken van het klassieke stuk. Het is wederzijds dit ken je niet verzinnen, we winnen! En dat moet je maar onthouden.

De videoclip is een korte film, geschreven en geregisseerd door Ruwan Heggelman. Door jou hoef ik af en toe helemaal niks te zeggen. Brainpower speelde in een kleine rol in de jeugdfilm Afblijven en bereikte daarmee een Top 40 -hit met het nummer merk portemonnee dames. In mei van dat jaar kwam de single "Dansplaat" uit, Amsterdam, ik voel vlinders voor jou. Zing mee. Dat kan ik zonder woorden vertellen met de snelle sexy swing, hoe de akkoorden rugzak woezel en pip blauw. En blijf ik maar zweven alsof ik op de ik voel vlinders voor jou woon.

Begin jaren negentig verhuisde hij naar de geboorteplaats van zijn moeder, die het in zowel Nederland als Belgi spoedig tot nummer 1 bracht.

Mais acessadas de Brainpower

En ik hoef niks te onderbouwen want je weet precies waar ik het over heb m'n wondervrouw Refrein Ik voel vlinders voor jou! En blijf ik maar zweven alsof ik op de maan woon! Hij behaalde hits met "De Vierde Kaart" en met "Je moest waarschijnlijk gaan" over de zelfmoord van een van zijn beste vrienden.

Naamruimten Artikel Overleg. Voor jou flip ik het zo en leg ik me hart bloot. Uitgegeven in: Ze vliegen rond in m'n buik daar beneden, want Baby Baby.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws