Knutselen voor je huisdier

Geplaatst op: 06.04.2021

Wiebel oogjes vind ik altijd leuk om te gebruiken. De kinderen mogen voor het vouwen de naam van hun hond stempelen.

Pingback: Dinosaurus kinderfeestje 8 tips voor een te gek dinofeestje. Welke hond is het eerst bij de finish? These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. Lees ook eens: Rudolf de rendier met wc rollen knutselen.

Het  volgende spel is een kleurenlotto. Ga je zelf de oogjes maken of plak je er liever wiebeloogjes op. Denk hierbij aan de creatieve ontwikkeling waar begin ik, knutselen voor je huisdier simpel te maken,  knutsel ideen voor kleine en grote creatievelingen, de motorische ontwikkeli.

De koekjes zorgen er voor dat jij mijn website zo goed mogelijk beleeft. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien.

Lees ook eens: Rudolf de rendier met wc rollen knutselen.
  • Van stevig gekleurd karton worden twee gaten geprikt of geknipt. Wiebel oogjes vind ik altijd leuk om te gebruiken.
  • Of kortingen op aankopen. Moet je eens kijken wat ik bij crafttrain vond.

Wat heb je nodig voor de surprise hond?

Zoek naar:. Wij plakten hier een bovenkant van een kleine plastic beker in. Dit om de kat wat minder donker en eng te maken. Wordt lid van mijn  Facebookgroep. Deze week is de uitdaging dierendag….

  • Halloween kostuum zelfmaken.
  • Voor veel mensen is creatief bezig zijn een favoriete bezigheid.

Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats? Wiebel oogjes vind ik altijd leuk om te gebruiken. Scrol over de afbeelding om de linkjes te zien en klik op de pijltjes om een liedje te zien en te horen, knutselen voor je huisdier. Lees ook eens: Strijkkralen vogels patronenen Het is vandaag weer crea cross tijd. Vervolgens worden de scherpe hoeken gevouwen tot knutselen voor je huisdier of pootjes.

Andere weetjes over Honden

Wie heeft het eerst alle goede honden? Of kortingen op aankopen. Gebruik hiervoor alle knuffelhonden die de kinderen meenemen van thuis.

Ik zou hem denk ik wel in herfstkleuren maken zodat het meer bij het knutselen voor je huisdier past. Het is immer niet alleen erg leuk maar ook heel belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Bij dit spel moeten de kleuters de juiste pijltjes naar de vierkante vakjes slepen, voor ieder stapje een pijl.

Halloween kostuum zelfmaken. Het  volgende spel is een kleurenlotto.

Huisdieren met wc-rollen knutselen

Op de speeltafel kun je een hondenschool maken. De spellen kunnen ingezet worden als werkje aan de tafel, maar ook gebruikt worden in taal-en rekenhoek. Of je nou je huisdier in het zonnetje wilt zetten voor de gelegenheid of het liefst het hele jaar door dieren knutselt, ik hoop je met deze toffe knutselideeën te inspireren.

Deze kan dan ook niet ontbreken in dit overzicht. De kat gaf ik een klein roze hartje.

Hieronder kun je het knutselblad downloaden. Geef de kinderen kleine vierkante papieren. About Latest Posts. Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn knutselen voor je huisdier. Over een paar weken icloud op pc zetten het alweer dierendag. De kinderen zullen direct genspireerd raken.

Eerder maakte ik al andere dieren waaronder deze lieve hond Takkie.

Overige thema's

Zet een aantal kleuren verf op tafel en laat de kinderen zelf de kleuren mengen om de gewenste kleur te krijgen. Dus speel en zoek naar wat voor jou werkt om het gezicht te maken. Super leuk! Als je die nu niet hebt, er op schilderen is ook een manier.

Let er goed op dat het ongeveer de plek is waar een staart zou moeten zitten. Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Lees ook eens: Strijkkralen vogels patronenen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws