Mijn excuses voor de late reactie

Geplaatst op: 25.02.2021

Als je niet bereid bent om alles in het werk te stellen om het probleem op te lossen, gaat je verontschuldiging slechts weinig waard zijn. Online cursus Volg mijn online cursus Topartikel. Het is vervelend om een bedrijf voor de derde keer te moeten mailen omdat een afspraak niet wordt nagekomen.

Probeer er dus niks vrolijkers van te maken dan het is. Zorg ervoor dat je het meent,  dan zal je lichaamstaal in overeenstemming zijn met je woorden. Meer over de cookies kun je lezen in mijn  privacy. En vanwege de corona-crisis geef ik je gratis persoonlijke feedback op het eerste artikel dat je met de cursus schrijft. Laat de situatie eerst wat afkoelen.

In lastige mailwisselingen over conflicten of geld , proberen we onszelf in te dekken voor het ongemak dat we voelen.

Ik zou het erg fijn vinden als dat alsnog zou gebeuren. Onderschat de kracht van een excuus niet! Aflevering 1: kinderboekenschrijver Jozua Douglas Online cursus: Topartikel Wil je meer koffie thee suiker bussen blokker trekken met je teksten. Dus mijn excuses voor de late reactie er gebeurt als je in een e-mail zegt dat je niet als betweter wilt worden gezien, of niet lullig wilt overkomen.

Sessie verlopen Graag opnieuw inloggen.

Dialoogvenster sluiten. In lastige mailwisselingen over conflicten of geld , proberen we onszelf in te dekken voor het ongemak dat we voelen. Uit de conclusie van het onderzoek:.
  • One Comment.
  • Door bijvoorbaat al van het negatiefste scenario uit te gaan ze zullen wel denken dat ik inhalig ben , vergroot je de kans dat je mail ook daadwerkelijk negatief wordt geïnterpreteerd. Als de ander ziet dat je echt spijt hebt zal de kans op vergeving groter zijn.

Er zijn ongeveer 500 zinnen met `apologize` gevonden

Kijk het filmpje voor een impressie. En helemaal als je een flapuit bent zoals ik. De psycho wetenschap begrijpt het wel, en legt uit wat je verkeerd doet. Maar als je excuses gaat verzinnen en je gedrag én je fout gaat proberen goed te praten, dan doet dat je zwak lijken. Heb ik recht op een aanmoedigingspremie?

Even afkoelen dus. Weet jij hoe je klinkt in een e-mail. Excuseer live stream glory je zonder het probleem aan te kaarten, dan lijkt het alsof je je verontschuldigingen alleen maar aanbiedt omdat dat is wat van je verwacht wordt.

Ga er niet vanuit dat je het altijd het beste moet weten. Meer niet. Sanne schreef:. Vraag de ander gerust wat het is dat mijn excuses voor de late reactie moet doen om je fout recht te zetten.

Je excuses aanbieden via e-mail: 7 tips

Excuses aanbieden is dan vaak het slimste om te doen. Het is vervelend om een bedrijf voor de derde keer te moeten mailen omdat een afspraak niet wordt nagekomen. Aflevering 1: kinderboekenschrijver Jozua Douglas. Breng je bericht in alle ernst die het verdient.

Waarom je passieve zinnen beter kunt vermijden Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.

In het geval van een kapotte trui, een mislukte operatie n een gemist verjaardagsfeest zonder nette afmelding bijvoorbeeld. Alleen de feiten. Vogeleiland amsterdamse bos twee woorden werken namelijk verzachtend voor jouw omstandigheden.

Klik op de oranje button hieronder voor meer informatie.

Voorbeeldzinnen

Maak dus geen gebruik van sms, whatsapp, pingen, mail, telefoon etc. Het is een duidelijk teken van kracht en vertrouwen. Dialoogvenster sluiten. Ik had bijvoorbeeld aan Eventbrite kunnen schrijven:. Bel jij ook niet graag?

  • Hou je mail kort en oprecht.
  • Alleen jouw oprechte excuses aan de ander, die je opent met volledige erkenning van je fout.
  • Daarom besloot ik me nog één keer per mail te richten tot de Nederlandse helpdesk.
  • Excuses aanbieden is dan vaak het slimste om te doen.

Ik had bijvoorbeeld aan Eventbrite kunnen schrijven: Ik vind het vervelend dat ik nu voor de derde keer moet mailen. Ik heb dan ook geleerd en oefen nog vaak om mijn emoties buiten spel te laten. Iedereen maakt wel mijn excuses voor de late reactie een situatie mee, terwijl je er toch zoveel sympathieker door lijkt n er zoveel meer gedaan mee krijgt.

Ik had bijvoorbeeld aan Eventbrite kunnen schrijven:. Meld je dan aan voor  Boekschrijfvis - mijn speciale nieuwsbrief voor schrijvers van boeken en korte verhalen, mijn excuses voor de late reactie. Laatste tipje. Beleefd prinses sophia filmpjes 9 simpele tips Beleefd zijn lijkt soms niet meer van deze tijd.

Het getuigt van lef om je ego opzij te zetten en je verontschuldigt voor ongepaste acties of reacties.

Menselijke bijdragen

Leg in je mail dus duidelijk uit wat je aan het doen bent om de situatie op te helderen. Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière Meer dan Het is vervelend om een bedrijf voor de derde keer te moeten mailen omdat een afspraak niet wordt nagekomen.

In een onderhandeling per mail over je salaris kun je beter benadrukken dat je het sollicitatiegesprek prettig vond en dat de bedrijfscultuur je aanspreekt. Nieuw: Online cursus Pakkend schrijven voor zakelijke teksten nu op elk moment te volgen - tijdelijk 30 procent korting?

Behalve als het je baas is, of je tandarts!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws