Moet mijn auto gekeurd worden voor verkoop

Geplaatst op: 08.04.2021

Wat te doen bij verlies van deze documenten? Onze service:. In andere woorden, bied jouw wagen aan de keuring zoals je die aan de koper zou afgeven.

STAP 2 Keuring van het voertuig Voertuigen die minder dan 2 maanden geleden werden gekeurd worden onderworpen aan een "visuele keuring". Deze keuring dient te gebeuren in een erkend keuringscentrum. Page of 1. Het is niet ongewoon dat mensen worden geconfronteerd met hoge kosten bij het ophalen van hun auto. Zodra u uw auto heeft gebracht zal de inspecteur nagaan of bijbehorende documenten geldig zijn en ook overeen komen met de auto.

De kosten voor een autokeuring verschillen sterk. Oorspronkelijk geplaatst door Aydhayeth. Inloggen of aanmelden. Moet mijn auto gekeurd worden voor verkoop betrokken voertuigen die minder dan 2 maanden geleden periodiek gekeurd werden, dien je steeds een Car-Pass af te leveren aan de koper. De technische controle is niet nodig in de volgende omstandigheden: De koper van uw voertuig is uw echtgeno o t eworden onderworpen aan een visuele tweedehandskeuring, uw wettelijke samenwonende partner!

De voertuigen die niet voldoen aan de bovenstaande criteria, of waarbij tijdens de visuele keuring een tekortkoming werd vastgesteld, krijgen een volledige tweedehandskeuring.
  • Groene verzekeringskaart bij keuring Sinds november wordt er tevens gecontroleerd bij de keuring of de groene verzekeringskaart aanwezig is. Deze twee documenten moeten samen aan de koper van het voertuig overhandigd worden.
  • Groene verzekeringskaart bij keuring Sinds november wordt er tevens gecontroleerd bij de keuring of de groene verzekeringskaart aanwezig is.

Nieuwsberichten

Kosten van de keuring voor verkoop Net als de verplichte keuring, kent de keuring voor verkoop ook kosten. Maak snel een afspraak via de taxatietool en kom langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Particulieren zoeken een auto om te gebruiken voor het dagelijks leven. Verplichte keuring voor verkoop van personenwagens? Met welke kentekenplaat nummerplaat het voertuig voorrijden?

  • Nu taxeren gratis.
  • De tweedehandskeuring bestaat uit een identificatie en een keuring van de wagen. Adressen en websites Wegwijs in het Belgisch verkeersreglement.

Denk ik he, do not shoot me if I am wrong. Afhankelijk van de ernst van de problemen lopen deze kosten mogelijk hoog op. Welke papieren meegeven bij verkoop las ketchup the ketchup song asereje zonder keuring niet verplicht zijn maar wel belangrijk zijn documenten als: de aankoopfactuur, bonnen van accessoires en de onderhoudshistorie.

Er is geen minimum- en maximumprijs voor het uitvoeren van een autokeuring. Uw auto zonder keuring aan wijkopenautos, moet mijn auto gekeurd worden voor verkoop. Vergeet niet dat een dealer uw auto zo snel mogelijk weer wil doorverkopen nadat hij deze van u heeft gekocht.

Een auto die niet is toegestaan op de openbare weg verliest veel van zijn waarde voor een consument. De nieuwe koper kan aan de hand van dat rapport een besluit nemen.

2. Wat kost een autokeuring?

De nieuwe koper kan aan de hand van dat rapport een besluit nemen. De voertuigen die kunnen genieten van deze vereenvoudigde keuring moeten aan de twee volgende voorwaarden voldoen: De laatste volledige keuring moet minder dan 2 maanden geleden plaatsgehad hebben in België of in een andere lidstaat van de Europese Unie; Het voertuig moet beschikken over een groen keuringsbewijs met normale geldigheid, uitgereikt in België of een keuringscertificaat met een normale geldigheid uit een andere lidstaat van de Europese Unie conform de geldende Europese Richtlijnen betreffende de technische controle van motorvoertuigen en aanhangwagens.

Dit document is een officiële waarborg voor de reële kilometerstand en verhelpt dus een mogelijke vervalsing van de kilometerteller.

Tweedehandsrapport Behalve een technische keuring volledig of visueel van het voertuig wordt een bijkomende diagnose uitgevoerd.

Bij deze controle moet u het inschrijvingsbewijs van het voertuig kunnen voorleggen. Een visuele tweedehandskeuring 39 euro. Welke documenten moet ik voorleggen. Ontdek de Wanted Webshop. Ja Nee.

Is keuring wagen voor verkoop verplicht

Algemene Fora. Momenteel dient u een aantal documenten voor te leggen, namelijk het laatste inschrijvingsbewijs van het voertuig, het laatste keuringsbewijs, het gelijkvormigheidsattest en een identificatieverslag voor kampeervoertuigen. Ja, dat is exact hetzelfde je betaald alleen meer.

Auto verkopen internet Gebruikte auto Auto verkopen zonder keuring elektrische auto verkopen Cabrio verkopen Automakelaar Audi verkopen Benzine auto verkopen, moet mijn auto gekeurd worden voor verkoop.

De koper van uw voertuig moet de aanvraag tot inschrijving binnen die periode van twee maanden moet mijn auto gekeurd worden voor verkoop. Maar ongekeurd rijden is niet gelijk aan niet verzekerd rijden. Ontbinding van de verkoopovereenkomst. Nadeel hiervan is alleen dat u natuurlijk te maken kan krijgen met hoge kosten waar u waarschijnlijk niet op zit te wachten. If this is your first visit, be sure winkels open in duitsland op 15 augustus check out the FAQ by clicking the link above.

If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Aanvraag tot inschrijving De nieuwe koper van het voertuig moet deze  aanvraag tot inschrijving  aan de  DIV  overmaken via zijn verzekering.

Voor welke voertuigen?

Helaas is het niet mogelijk om uw auto zelf te keuren. U krijgt in het keuringsstation dan het formulier 'aanvraag tot inschrijving', dat bij de DIV moet ingediend worden.

Een auto verkopen zonder keuring aan particulieren is lastig. Btw Als particulier hoeft u geen btw aan te rekenen bij de verkoop van een voertuig.

Deze keuring wordt ook wel een  tweedehandskeuring of keuring voor verkoop genoemd. Het resultaat van de 33 bijkomende gecontroleerde punten wordt hernomen in het  tweedehandsrapport? Denkt u dat het uitvoeren van een keuring, de beste keuze is?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws