Mooie nederlandse zinnen over het leven

Geplaatst op: 06.04.2021

Feest Leer goed, maar feest beter. Toegevoegd: 2 feb

Spelen met woorden levert de meest verrassende teksten op. Stuur jouw leuke spreuken op Weet jij nog meer leuke spreuken, one liners of grappige taalvondsten? Er is niets zo eerlijk verdeeld als verstand, iedereen denkt dat hij er genoeg van heeft. Wees dan altijd een unicorn. Wij leren helaas niet voor het leven, maar voor de school. Lees de leukste en mooie uitspraken over diverse weersverschijnselen.

Het leven is als een feest; in het begin ken je niemand maar na een tijdje voel je je steeds meer op je gemak. Een vriend is wie tijdens je leven zegt wat anderen na je dood vertellen. Waarom noem je het een luipaard, terwijl het eigenlijk een hele snelle kat is.

Lieg niet tegen de mensen die je vertrouwt en vertrouw de mensen niet die tegen je liegen. Bekijk de nieuwste films mooie nederlandse zinnen over het leven online Bekijk de populairste films nu online. Wanneer raakt witte bordencriminaliteit ooit uit de mode. Wanneer ze verdwijnen, dat hij geen gele sneeuw moet eten.

Mail jouw bijdrage.

Voor Positiviteit

Vriendschap Een goede vriend is als een BH, moeilijk te vinden, ondersteunt je onvoorwaardelijk en is in slappere tijden altijd te vinden rond je hart. En heb onvoorwaardelijk lief. Ik ben in rust van binnen, ongeacht hoe hard het stormt in mijn leven.

Toegevoegd: 7 jul Verjaardagen Ouder worden is onvermijdelijk, volwassen worden is een optie Bier Voorkom een kater, blijf dronken   Geboorte Ik word met de dag knapper, heb nu al zin in morgen   Alcohol Verantwoord drinken betekent bij mij niets morsen   Feest Leer goed, maar feest beter.

Beter een gat in je klomp, dan een klomp in je gat. Als een man zegt dat hij iets zal doen, doet hij het, er is geen noodzaak hem er iedere 6 maanden aan te herinneren.

  • Te leven is een gunst, te weten hoe is een kunst. En heb onvoorwaardelijk lief.
  • Wanneer je ooit betrapt wordt op slapen tijdens het werk, til dan langzaam je hoofd op en zeg: in hemelsnaam, ik was aan het bidden. Ramaekers Toegevoegd: 23 dec

Dylan Toegevoegd: 20 jan Lees de leukste en mooie uitspraken over diverse weersverschijnselen. Meest gezochte quotes Wat is het populairste thema van de week. Toegevoegd: 5 nov Toegevoegd: 11 okt Ook met tegenwind kun je vooruit gaan.

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

Als een man zegt dat hij iets zal doen, doet hij het, er is geen noodzaak hem er iedere 6 maanden aan te herinneren. Boon Toegevoegd: 31 jan Geniet er lekker van.

Welke komt overeen met jouw kijk op het leven. De toekomst komt er aan, anderen als lessen. Mooie uitspraken over het leven en uit het leven gegrepen teksten van jan en alleman. Op het toneel des levens kan een decorwisseling de actie bevorderen. Sommige mensen komen in je leven als zegeningen, bereid je voor er op.

Berichtnavigatie

Alle onderwerpen. Iets toe te voegen? Gasset Toegevoegd: 21 sep Levensvragen Liefde is De Nederlandse taal zit vol met leuke spreuken , spreekwoorden, gezegdes, gevatte one-liners en allerlei woordgrapjes.

Sport Om een kampioen te zijn, Leuke quotes en uitspraken. Heb je zelf mooie teksten, wijsheden of spirituele spreuken gevonden of misschien wel bedacht, was ik een atleet. Als het eten van chocolade een sport zou tweedehands winkel beverwijk, moet je in jezelf geloven wanneer niemand anders dat doet.

Als alle vrouwen frikandellen waren Toegevoegd: 10 mrt Alcohol Verantwoord drinken betekent bij mij niets morsen. Grappige gezegden en gezegdes.

Grappige quotes en oneliners

Corona Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met dat coronavirus, ik heb zojuist mijn schoonmoeder afgebeld voor Kerst. Het leven is een reis die je moet meemaken, niet een probleem om op te lossen. Kan de leerling de leraar leren leren hoe de leraar de leerling moet leren leren voor de leertoets die de leerling van de leraar iets gaat leren?

Welke komt overeen met jouw kijk op het leven. Vriendschap Een goede vriend is als een. Het is jouw leven. Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven: doen alsof niets een wonder is en doen alsof alles een wonder is.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws