Tablet herstellen naar fabrieksinstellingen

Geplaatst op: 07.04.2021

Soms is een druk op de knop voldoende om de tablet opnieuw te laten  opstarten. Maak vandaag nog een HP-account aan!

Geïnstalleerde applicaties, persoonlijke data, opgeslagen documenten en  contacten zullen allemaal verdwijnen van uw tablet.

Maak vandaag nog een HP-account aan! Kies een categorie Kies een categorie Laptops. Druk daarna de powerknop of standbyknop voor een langere periode in. Meer weten? Het kan tot een uur duren voordat de fab rieksinstelli ngen zijn teruggezet.

Afbeelding : Wissen van alle gebruikersgegevens bevestigen. We beschrijven hier de meest voorkomende? Dit document is van toepassing op HP en Compaq tablets tablet herstellen naar fabrieksinstellingen een Android 5. Wacht tot het resetproces is voltooid.

Voor deze pagina is Javascript vereist. Android Android 11 Android 10 Android 9!

Herstel fabrieksinstellingen - Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Resetten wanneer de tablet niet opstart Als uw tablet niet normaal opstart of als u het schermvergrendelingswachtwoord niet meer weet, moet u misschien een reset uitvoeren zonder de tablet in te schakelen. Maak voordat u de tablet reset een back-up van belangrijke bestanden, op het web of met een extern opslagapparaat. Tik op Accounts. Gebruik in het opstartmenu de knop Geluid zachter - om naar beneden te bladeren naar Herstelkernel.

Laat het apparaat aangesloten op het stopcontact totdat de fabrieksinstellingen zijn teruggezet. U kunt de tablet resetten met de stroomtoevoer uit- of ingeschakeld. Soms is een druk op de knop voldoende om de tablet opnieuw te laten  opstarten.

Tablet herstellen naar fabrieksinstellingen scherm toont het bericht Wissen van alle gebruikersgegevens bevestigen, tablet herstellen naar fabrieksinstellingen. Laat de knoppen los wanneer het opstartmenu in de linkerbovenhoek van het scherm wordt weergegeven. Android Planet Android tips Beginnersgids 4 manieren om de fabrieksinstellingen van je Android terug te zetten Michel van 't Klaphek 10 meiSelecteer het model van uw tablet in de lijst hieronder om instructies voor het resetten van de tablet te bekijken.

Open de app Instellingen joe bonamassa dust bowl tab uw telefoon. Het Android-systeemherstelmenu geeft seconden weer nadat het HP logo is weergegeven.

Leer meer? Hulp bij zoeken.

Gerelateerde artikelen

Kies uw model. Afbeelding : Systeem nu opnieuw opstarten. Hard reset - Softwarematig   Dit is de meest eenvoudige methode en is alleen toe te  passen indien de tablet nog functioneert.

Als u uw gegevens wilt herstellen, moet u ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn in uw Google-account. Android Ondersteuning bij inloggen krijgen Forum. U vindt de gebruikersnaam van een Google-account. Android Android 11 Android 10 Android 9. Selecteer een locatie. Je kunt de tablet herstellen naar fabrieksinstellingen of tablet uitzetten, laat u de knoppen los.

Uw tablet resetten met de tablet ingeschakeld

De tablet zal zichzelf dan opnieuw opstarten en alle  gegevens terugzetten op de fabrieksinstellingen. Als u geen keuze maakt in het menu, wordt de tablet opnieuw opgestart of uitgeschakeld. Helpcentrum Android.

Soft reset - Methode 1     Zoek op uw tablet de reset optie. Soms is een druk op de knop voldoende om de tablet opnieuw te laten  opstarten. Voer de volgende stappen uit om het herstel van de fabrieksinstellingen te starten:. Op de meeste telefoons kunt u de telefoon resetten via de app Instellingen.

Als u geen keuze maakt in het hoe lang verwarmde moedermelk bewaren, wordt de tablet opnieuw opgestart of uitgeschakeld.

Vaak is dit een klein  gaatje in de tablet, niet groter dan 1 millimeter. Handige links De nieuwe Folder, tablet herstellen naar fabrieksinstellingen. Android Ondersteuning bij inloggen krijgen Forum.

Door de harde reset kun je weer tablet herstellen naar fabrieksinstellingen een schone lei beginnen? Bij veel Android-toestellen gaat dat heel eenvoudig en veelal op dezelfde wijze.

Fabrieksinstellingen terugzetten: zo doe je dat

Bezig met laden. Built by Paradigit. Alle apps worden verwijderd.

Dit houdt in dat je teruggaat naar fabrieksinstellingen. Wilt u meer informatie over tablets of hulp bij de keuze van de juiste tablet. Wacht tot het resetproces is voltooid.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws