Top 5 meest voorkomende achternamen in nederland

Geplaatst op: 08.04.2021

Vliet, van van Vliet. Dan heb je volgens deze statistieken van NetCredit de meest voorkomende achternaam van Nederland.

Ven, van de van de Ven , van der Ven. Verder lezen op Travelvalley De 8 lekkerste gerechten die je in Italië een keer móét eten Vakantie in de Algarve? Medewerkers begeleiden na een burn-out, hoe pak je dat aan? Dit kaartje brengt het voor je in beeld. Geerts; 5. Backx; 3. Ruiter, de de Ruiter.

Evers; 3. Van de Linden; 6. Door: Jeroen Rutten. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Aerts; 5.

Vos, de de Vos. In Nederland heten veel mensen Visser, Smit, Brouwer of Timmer, verwijzend naar het ambacht dat hun voorouders uitvoerden. Meld je bedrijf nu gratis aan op Places Maak je bedrijf optimaal online vindbaar én bereikbaar voor je potentiële en bestaande klanten.

Aantal inschrijvingen Kamer van Koophandel daalt in 2016

Van Dijck; 3. Facebook 9 0 Whats App Mail 0 Mail 0. De Jong; 6. Je e-mail. Maas; Verhoeven; 2. Van Gestel; 5.

  • Meer achternamen en betekenissen vind je terug via Matador Network. En mij boeit het ook niet als, jouw soort mensen uitsterft!!!!!
  • Waar komt deze m. Van Beurden; 5.

Van Beerendonk; Van Ham; 3. Uw reactie wordt zo spoedig mogelijk geplaatst. Volledig scherm? Kolsters; 2. Van Esch; 5. Adresnaameigenschapsnaam.

Wat betekenen die namen?

Leijten; 8. Van Esch; Achternamen zeggen vaak iets over de naam van voorouders, het beroep dat ze uitoefenden of de plaats waarin ze woonden.

De Beer; 7. Is jouw achternaam De Jong! Meulen, van der witte vloed zwangerschap der Meulen. Vromans ; 9. De Groot; 3. Hopelijk weten meer mensen iets over me achternaam Mijn overgroot opa is namelijk geadopteerd zijn naam is Harm Blauw eigenlijk Roffels ofzo iets in die richting Ze komen uit Emmen.

Berichtnavigatie

Dingemans; 9. Afstammingsnaam patroniem , adresnaam , beroepsnaam. Van Gorp; 6. Willems; 9. De Moer.

Van Raak; 5. Van Bavel;. Klantenservice Veelgestelde vragen Wie zijn wij. Door: Jeroen Rutten? Adverteren Gratis adverteren Pakketten Bedrijvengidsen Hoe werkt het. Van Iersel; 5. Sluit Je naam. Sommige achternamen vind je vooral in een bepaalde regio.

Navigatiemenu

Bruin, de de Bruin. Afstammingsnaam patroniem , adresnaam , beroepsnaam. Van Gorp; 6. Waar komt de naam Appelhof vandaan , hoelang al bekend en waar in Nederland?

En mij boeit het ook niet als, adresnaam. De veiligste steden ter wereld, jouw soort mensen uitsterft!!!!. Volgende artikel Vijf goede voornemens voor iedere ondernemer. Afstammingsnaam patroniemvolgens het SCI.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws