Whirlpool wasmachine trommel maakt schurend geluid

Geplaatst op: 07.04.2021

Dit nummer kun je opzoeken in de gebruiksaanwijzing. Hiermee verminder je lawaai en getril. Dan graag respons!

Schrijf nu de lager maat op, deze kun je vinden op de zijkant van het lager bijvoorbeeld ZZ. Op 6 mei schreef Shiptronic : Klinkt als een beugel tussen trommel en wand.

Dat lukt volgens mij wel, en het ronddraaien verandert er volgens mij niets aan. Bekijk alle stille wasmachines. Ik heb het verwarmingselement eruit gehaald, en in het water staat een klein clipje recht omhoog. Is de machine toch niet stuk misschien heeft er ergens iets tussen gezeten , of hoort ook dit bij een beginnend lagerprobleem?

Kom sparta ion xgt resetten er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Inloggen Word nu lid. Lees meer over reparatie door een monteur. Hij is gekocht in mid Als het stroef of hobbelig voelt, raden we aan om de lagers te laten vervangen.

Overigens wilde ik hem nog weer in elkaar zetten, zodat hij zijn laatste wasjes eventueel nog kon draaien zonder centrifugeren, maar ik krijg het verwarmingselement ook niet meer op zijn plaats. Artikel van:.
  • Eenvoudig oplossen met tips van de monteur Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn. Willem van Hoogen 13 Jun
  • Related posts Show more.

Als je trommel een duwtje gaf hoorde je de lagers reutelen. Hulp na aankoop van een wasmachine. Die zat vastgeklemd en droeg tegelijkertijd het lagerkruis en de as van de trommel. Ik heb Siemens vaatwasser. Gelet op de grootte van het pakketje

  • Neem contact op met de fabrikant van de wasmachine als er nog garantie op de wasmachine zit.
  • Daarvan kunnen in ieder geval geen koolborstels meer verslijten Nu hopen dat de elektronica gewoon goed is ontworpen.

Wanneer ik de trommel met de hand ronddraai, het ook geen invloed had op de trommel, met een licht schurend geluid. Maar mijn ouders hebben al een nieuwe wasmachine gekocht. Vaatwasmachine stokt. Leg een waterpas op je wasmachine en controleer of de luchtbel tussen de 2 streepjes hangt. Ik zou denken d. Je herkent waterslag aan het geluid whirlpool wasmachine trommel maakt schurend geluid een klappende of bonkende waterleiding.

Groetjes Co.

Wasmachine werkt niet

Kan eventueel nog zijn als je niets langs achter ziet dat de buitentrommel aan de voorkant openkan. Twee weken geleden hebben we de koolborstels laten vervangen, dus dat is ook nutteloos uitgegeven geld, maar ja het is niet anders.

Nog niet geregistreerd?

Als de garantie verlopen is, neem je contact op met een reparateur? Ik heb diverse berichten op dit forum gecheckt om whirlpool wasmachine trommel maakt schurend geluid zo goed mogelijk beeld te vormen: Tijdens het centrifugeren maakt de wasmachine een schurend geluid. Naar de Garantiechecker. Schurend geluid Bauknecht wasmachine. Maar uiteraard sta ik niet te springen om een onnodige uitgave te doen .

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Rinus Franse 12 Mar Daarom bij PartsNL: Voor uur besteld, morgen thuis bezorgd 30 dagen "niet-goed-geld-terug" garantie Koop nu, betaal later Koop veilig met Thuiswinkel waarborg Iedere maand kans op een staatslot.

Een vluchtige controle op marktplaats. Home Adviescentrum De wasmachine maakt veel lawaai.

Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Beste Co, wat kan ik zelf doen om dit te verhelpen, natuurlijk, is de methode om het te verwijderen meestal via demontage van het verwarmingselement. Met een magneet aan een stokje haal je dat er in de meeste gevallen wel uit, Bedankt voor je reactie, maar staat jouw oplossing hier niet tussen, whirlpool wasmachine trommel maakt schurend geluid.

Het raakt de trommel ook niet voor zover ik zie. Heb je alle mogelijkheden in dit artikel doorgenomen? Een hoog geluid is vaak een probleem met de lagers Vervang de lagers. Zit er inderdaad een voorwerp. Maakt je wasmachine veel lawaai tijdens het centrifugeren en omschrijf je de herrie als gierend. Wasmachine installeren: tips?

Storingsmeldingen

Helaas krijgt degelijke techniek dus minder aandacht en maken ze dat nog onrepareerbaar ook. Is de machine toch niet stuk misschien heeft er ergens iets tussen gezeten , of hoort ook dit bij een beginnend lagerprobleem? Tevens is hij ook alsnog te forceren, wat wel een knalletje geeft.

Eenvoudig oplossen met tips van de monteur Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn! Defect deurslot was niet te koop? Artikelen binnen Gebruikstips Alle artikelen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws